تور های پاییزی سلام پروازلحظه آخراجاره خودرو در دبی

آشنایی با تنها شهر بی زباله‌ی جهان،کامیکاتسو

در کشور ژاپن و در جزیره شیکوکو،شهری کوچک به نام کامیکاتسو وجود دارد که دارای 1700 نفر جمعیت است و توانسته نام خود را به گوش جهانیان برساند.این شهر از جاذبه های گردشگری زیادی برخوردار نیست اما شهرت آن به دلیل بی زباله بودن است و در جهان به عنوان شهر بی زباله شناخته می شود.

مردم و ساکنان کامیکاتسو اهمیت زیادی برای مسائل محیط زیست قائل هستند و رفتار آن ها با طبیعت به الگویی جهانی تبدیل شده است.با مجله گردشگری هم اقلیم همراه باشید تا با این شهر و مردمان آن بیشتر آشنا شویم.

اجاره روزانه خانه در تهران

تفکیک زباله به 45 دسته مختلف در شهر کامیکاتسو

طیف مدارک موجود در مورد این پروژه در این شهر،مردم این شهر از سال 2003 تصمیم گرفتند هیچ زباله ای تولید نکنند و تمامی آن ها را با روش های مختلف و به بهترین شکل بازیافت کنند.

بر همین اساس در مرکز این شهر محلی به نام مرکز جمع آوری زباله احداث شد و در آن 45 سطل زباله بزرگ برای جمع آوری 45 نوع زباله قرار داده شد.

حتما با خود می گویید چرا تعداد این سطل ها انقدر زیاد است!دلیل آن این است که تمامی زباله ها مانند کاغذ،بطری های شیشه ای،لباس،کارتون،روزنامه،پلاستیک و تمام زباله هایی که در زندگی روزمره با آن ها سروکار داریم به صورت جداگانه در این سطل های بزرگ ریخته می شود و هرکدام به صورت مجزا بازیافت می شود.

کامیکاتسو

در ابتدا که قصد آغاز این پروژه را داشتند کسی انتظار نداشت این کار با موفقیت انجام شود و همه آن را پروژه ای نا ممکن و بسیار دشوار ارزیابی می کردند.اما کاری که مردم شهر کامیکاتسو کردند کاری بی نظیر بود و تلاش آن ها برای پروژه بازیافت زباله ها با موفقیت فوق العاده ای صورت گرفت.


همچنین بخوانید : تنها غار عمودی ایران


تفکیک زباله ها در این شهر چگونه صورت می گیرد؟

پس از راه اندازی این پروژه در شهر کامیکاتسو،تصمیم بر آن شد که تمامی ساکنان این شهر زباله های خود را در منزل تفکیک کنند.حتی در برخی موارد لازم بود تا بطری های شیشه ای شسته شوند و مردم این شهر به خوبی این کارها را انجام می دادند.

تفکیک زباله

جالب است بدانید در این شهر هیچ ماشین زباله ای دیده نمی شود و هر شخص خودش موظف است زباله های منزل خودش را تفکیک کرده و به مرکز جمع آوری زباله تحویل دهد.

این پروژه در شهر کامیکاتسو با موفقیت چشمگیری در حال انجام است و مردم این شهر توانستند در 15 سال به حدود 80 درصد از هدف نهایی خود دست پیدا کنند.امروزه حدود 80 درصد از زباله های تولید شده در این شهر بازیافت می شوند و مسئولان این شهر بر این تلاشند که این میزان به 100 درصد نیز برسد.


همچنین بخوانید : بزرگ ترین چرخ و فلک اروپا


نکته جالب دیگر این است که امروزه بسیاری از کشورهای جهان از پروژه ای که در این شهر انجام شد الگو برداری می کنند و بر این تلاشند که تولید زباله کشور و شهرهای خود را به حداقل برسانند.هرچند دستیابی به این موفقیت بسیار دشوار و نیازمند مشارکت تمام مردم است.این پروژه‌ی شهر کامیکاتسو توانست این شهر را در بین جهانیان مشهور کند و مورد توجه فعالان محیط زیست قرار گیرد.

شهر کامیکاتسو

مقالات بیشتری بخوانید